Technológiák - Tometh VIR terminál: A gyártás irányításának új szintje

A Tometh VIR terminál a gyártás irányításának új szintjét nyitja meg. Ez a rendszer a munkatársi jelenlét teljeskörű kezelését teszi lehetővé a gyártógépnél, szabadságkezeléssel és munkaidő nyilvántartással együtt. Az oktatási anyagok közvetlen elérhetősége és a besorolt munkák áttekintése mellett a többgépes rendszer rugalmas kezelése is biztosított.

Főbb jellemzők

  • Dinamikus, revíziókezelt munkautasítás-szerkesztés: Akár mobiltelefonra dinamikusan átvett szerkesztőfelülettel.
  • Mérési utasítások és mérési lapok kezelése: A rendszer lehetővé teszi a mérési adatok utólagos feldolgozásához szükséges direkt SQL exportot is.
  • Hozzárendelt technológia és szerszámozás kezelése: A raktári készlet szinkronizációja is a rendszer része.
  • Valós idejű gyártás követés: A dolgozói jelentések és adatgyűjtő rendszer adatai alapján történik.
  • Dolgozói teljesítmény mérés: A gépállítások és a folyamatos gyártás területén.
  • Korrekt előállított érték alapú jutalmazási rendszerek: A kieső idők kezelése magasan szofisztikált rendszerben történik, a lehúzó tevékenységek hatékony és korrekt kimutatásával.

További előnyök

  • 3D rajzok és modellek direkt megjelenítése: A Tometh VIR terminál lehetővé teszi a 3D rajzok és modellek közvetlen megjelenítését, így a gyártási folyamat minden szakaszában pontos képet kaphat a termékről.
  • Totális papírmentes gyártás: A rendszer digitális platformjának köszönhetően a gyártás teljesen papírmentes lehet, ami nemcsak környezetbarát, de a hatékonyságot és a pontosságot is növeli.
  • Logisztika valós idejű nyomon követése: A Tometh VIR terminál lehetővé teszi a logisztikai folyamatok valós idejű nyomon követését, így mindig naprakész információval rendelkezik a termék mozgásáról.
  • Digitális és fizikai termékmozgások szinkronban tartása: A rendszer gondoskodik arról, hogy a digitális és fizikai termékmozgások mindig szinkronban legyenek, így elkerülhetők az esetleges hibák és félreértések.

Ezekkel a további előnyökkel a Tometh VIR terminál még hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a gyártási folyamatokat. Fedezze fel a Tometh VIR terminál által nyújtott lehetőségeket, és emelje vállalkozását a gyártás irányításának új szintjére!

Célcsoport

A Tometh VIR terminál fő célcsoportja a gépgyártás területén működő cégek, melyek alkatrészeket vagy szerelt egységeket gyártanak, főleg a kis- és közepes vállalkozások.

Videók
Tometh kft introductory video
Tometh Doser
Tometh Kft. - Az év célgépe 2022
Garázscégből milliárdos gépgyártó birodalom
Tometh Takisawa EX 910 Tezmaksan
TOMETH QUICK FIX
Tometh QUICK FIX for vertical CNC Milling
Adagoló csiga
Csap
Vezetőcső
BMW 1200 GS markolat
Öntőforma
Keressen minket Facebookon
Tanusítványok
Certified by TÜV THÜRINGEN
Pályázatok