Pályázatok

Technológiai fejlesztés a Tometh Kft-nél

2020 A "TOMETH" Fémtechnika Korlátolt Felelősségű Társaság a „Technológiai fejlesztés” című, GINOP-1.2.1-14-2014-00085 jelű pályázata során 25 643 202 Ft összegű támogatást nyert eszközbeszerzésére.

A pályázat során a gyártókapacitáshoz és a technológia minőségének javításához szükséges Takisawa EX-910 CNC esztergagép kerül beszerzésre. A projekt 50%-a az Európai Fejlesztési Alapból (ERFA) és hazai központi költségvetési előirányzatból kerül finanszírozásra. A projekt tervezett befejezése 2016. január 31.

Az esztergagép beszerzése hozzájárul a gyártási technológia minőségének növeléséhez, mivel a korszerű, magas műszaki színvonalú, csúcstechnikát képviselő eszköz üzembe helyezésével növekszik a rendelkezésünkre álló technológiai eszközállomány minőségi összetétele. Az esztergagép hatékony működésének köszönhetően a termelés önköltsége csökken, így a vele előállított termékek hozzáadott-értéke növekszik.2020 Lezárult cégünk „Technológiai fejlesztés” című pályázata

2016. január 27-én befejeződött kapacitásbővítő beruházásunk.

A PROJEKT SORÁN AZ ALÁBBI GÉPEK KERÜLTEK BESZERZÉSRE

Takisawa EX-910 CNC esztergagép

Takisawa EX-910 Az esztergagép beszerzése hozzájárul a magasabb hozzáadott-értékű termékek előállításához, mert a bonyolultabb, és jobb minőségű (méretpontosságú), így magasabb árú termékek előállítása válik lehetővé használatával. Az esztergagép hatékony működésének köszönhetően a termelés önköltsége is csökken, így a vele előállított termékek hozzáadott-értéke növekszik. A fejlesztés eredményeként cégünk éves szinten többlet nettó árbevételt realizál, az üzemi tevékenység eredménye növekszik.
Kapacitásbővítő beruházás a Tometh Kft-nél

2020 A "TOMETH" Fémtechnika Korlátolt Felelősségű Társaság a „Kapacitásbővítő beruházás a Tometh Kft-nél” című, GINOP-1.2.2-15-2015-00033 jelű pályázata során 42 314 794 Ft összegű támogatást nyert eszközök beszerzésére. A pályázat során három darab, a gyártókapacitáshoz és a technológia minőségének javításához szükséges gépek kerülnek beszerzésre, melyek 50%-a az Európai Fejlesztési Alapból (ERFA) és hazai központi költségvetési előirányzatból kerül finanszírozásra. A projekt tervezett befejezése 2016. augusztus 31.

A megmunkáló központ és az esztergagép beszerzése hozzájárul a gyártási technológia minőségének növeléséhez, mivel a korszerű, magas műszaki színvonalú, csúcstechnikát képviselő eszközök üzembe helyezésével növekszik a rendelkezésünkre álló technológiai eszközállomány minőségi összetétele. Az esztergagép és a megmunkáló központ hatékony működésének köszönhetően a termelés önköltsége csökken, így a vele előállított termékek hozzáadott-értéke növekszik.

A hőkezelő berendezés beszerzésével olyan technológiai folyamatok elvégzésére leszünk képesek, melyeket eddig beszállítóink végeztek. Ezáltal növekszik cégünk termelésbiztonsága, a termékek előállítási költsége csökken.2020 Lezárult cégünk kapacitásbővítő pályázata

2016. augusztus 29-én befejeződött kapacitásbővítő beruházásunk.
A PROJEKT SORÁN AZ ALÁBBI GÉPEK KERÜLTEK BESZERZÉSRE

Takisawa EX-910 SLR-4 jelű retortás hőkezelő berendezés
Akira Seiki RMV250RT AKIRA SEIKI RMV250RT öttengelyes megmunkáló központ
Takisawa NEX-110 TAKISAWA NEX-110 CNC esztergagép

A fejlesztés eredményeként cégünk éves szinten többlet nettó árbevételt realizál, az üzemi tevékenység eredménye növekszik.