Technológiák - QUICK FIX nullpont rendszerek

A TOMETH Kft. folyamatosan törekszik a magyar piacon hiánypótló termékek kifejlesztésére és piacra vitelére.

A TOMETH QUICK FIX nullpont rendszerek, melyekkel a szerszámgépek új munkákra történő átállításánál a megfogási időt akár 80%-kal is képesek partnereink megtervezett, kivitelezett megoldásainkkal csökkenteni.

Cseréljen Munkadarab Megfogó Készüléket Másodpercek Alatt a TOMETH QUICK FIX Nullpont Rendszerrel!

Az innováció és a hatékonyság szinonimája - ez az, amit a QUICK FIX Nullpont Rendszer család képvisel a gépgyártás területén. Célunk, hogy a CNC Megmunkálógépek világában hatékonyságot hozzunk, különös tekintettel a Marógépek és megmunkálóközpontokra, valamint a hegesztő robotokra.

Miért válassza a QUICK FIX-t!

  • Gyors Megtérülés: A QUICK FIX megoldások gyors megtérülést biztosítanak a beruházásra. Az időmegtakarítás és a hatékonyabb gyártási folyamatok révén gyorsan visszahozzák az Ön befektetését.
  • IT 6 Szintű Visszaállási Pontosság: A QUICK FIX rendelkezik az IT 6 szintű visszaállási pontossággal, biztosítva a magas szintű precizitást és megismételhetőséget a gyártási folyamatok során.
  • Magas Leszórító erő a TURBO funkcióval: A TURBO funkcióval felszerelt QUICK FIX lehetővé teszi a magasabb leszórító erő elérését, tovább fokozva a megfogási lehetőségeket és növelve a termelékenységet.
  • Automatikus Készülék- és Felülettisztítás: A QUICK FIX automatikus készülék- és felülettisztító rendszerének köszönhetően minimalizálhatók a karbantartási idők és optimalizálhatók a gyártási ciklusok.
Videók
Tometh kft introductory video
Tometh Doser
Tometh Kft. - Az év célgépe 2022
Garázscégből milliárdos gépgyártó birodalom
Tometh Takisawa EX 910 Tezmaksan
TOMETH QUICK FIX
Tometh QUICK FIX for vertical CNC Milling
Adagoló csiga
Csap
Vezetőcső
BMW 1200 GS markolat
Öntőforma
Keressen minket Facebookon
Tanusítványok
Certified by TÜV THÜRINGEN
Pályázatok