Céginformáció

Cégünk 1997-ben alakult, a tulajdonosok által ekkor már 5 éve működtetett egyéni vállalkozás jogutódjaként. A cég technológiai felkészültsége, létszáma valamint minőségbiztosítási rendszere folyamatosan alakult az egyre bővülő vevői igényeknek megfelelően.

Ma már több mint 20 korszerű számítógép vezérelt termelő berendezésen történik az alkatrészek gyártása és a cég létszáma meghaladta a 40 főt.

2002 óta működtetett ISO 9001 minőségirányítási rendszer a mai napra már teljesen beilleszkedett a cég által fejlesztett termelésirányítási rendszerbe és nagyban támogatja a minőség és vevő orientált termelést. A folyamatos műszaki fejlesztések során kialakultak a szerelt egységek gyártási és szerelési feltételei is. Jelenleg a cégünknél 20-30 féle szerelt egység és kb. 1000 féle alkatrész gyártása folyik. Ezen termékeinkkel 15 vevőt szolgálunk ki folyamatosan.

A kis szériás szerelt egység gyártás egy újabb területet nyitott meg, amely által CAD-CAM rendszereinket már nemcsak saját gyártásunk támogatására, hanem vevőinknek végzett konstrukciós tervezésekre és prototípus gyártásra is használunk. Célunk, hogy műszaki felkészültségünkkel támogatni tudjuk megrendelőink munkáját.

Videók
Tometh kft introductory video
Tometh Doser
Tometh Kft. - Az év célgépe 2022
Garázscégből milliárdos gépgyártó birodalom
Tometh Takisawa EX 910 Tezmaksan
TOMETH QUICK FIX
Tometh QUICK FIX for vertical CNC Milling
Adagoló csiga
Csap
Vezetőcső
BMW 1200 GS markolat
Öntőforma
Keressen minket Facebookon
Tanusítványok
Certified by TÜV THÜRINGEN
Pályázatok