Céginformáció

Cégünk 1997-ben alakult, a tulajdonosok által ekkor már 5 éve működtetett egyéni vállalkozás jogutódjaként. A cég technológiai felkészültsége, létszáma valamint minőségbiztosítási rendszere folyamatosan alakult az egyre bővülő vevői igényeknek megfelelően.

Ma már több mint 20 korszerű számítógép vezérelt termelő berendezésen történik az alkatrészek gyártása és a cég létszáma meghaladta a 40 főt.

2002 óta működtetett ISO 9001 minőségirányítási rendszer a mai napra már teljesen beilleszkedett a cég által fejlesztett termelésirányítási rendszerbe és nagyban támogatja a minőség és vevő orientált termelést. A folyamatos műszaki fejlesztések során kialakultak a szerelt egységek gyártási és szerelési feltételei is. Jelenleg a cégünknél 20-30 féle szerelt egység és kb. 1000 féle alkatrész gyártása folyik. Ezen termékeinkkel 15 vevőt szolgálunk ki folyamatosan.

A kis szériás szerelt egység gyártás egy újabb területet nyitott meg, amely által CAD-CAM rendszereinket már nemcsak saját gyártásunk támogatására, hanem vevőinknek végzett konstrukciós tervezésekre és prototípus gyártásra is használunk. Célunk, hogy műszaki felkészültségünkkel támogatni tudjuk megrendelőink munkáját.